Priručnici | Besplatni propisi | Državni praznici | Besplatni obrasci | Registar sl. glasila | 100 pitanja i odgovora | Savetovanja

O adresaru

Treba Vam špediter?

Pokrenuli smo informativni projekat Adresar špeditera, kako bismo omogućili pravnim i fizičkim licima da pretraže bazu kako bi lakše izabrali špeditera za svoje poslovne potrebe.

Treba Vam špediter koji će obavljati organizaciju otpreme i dopreme robe, prevoz robe, postupak skladištenje robe, davanje stručnih saveta u vezi sa spoljnotrgovinskim poslovanjem, zaključenje ugovora o osiguranju u transportu, podnošenje zahteva i učestvovanje u inspekcijskom pregledu robe, zastupanje u sprovođenju carinskih procedura, pribavljanje i popunjavanje potrebne dokumentacije za sprovođenje carinskih postupaka, svrstavanje robe po Carinskoj tarifi, utvrđivanje carinske vrednosti, carinskih i drugih dažbina ili pružati druge špediterske usluge? Treba Vam špediter u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu ili nekom drugom mestu u Srbiji?

Na pravom ste mestu! Na našem portalu, nalazi se blizu 800 špeditera, sa ažurnim poslovnim i drugim korisnim informacijama. Takođe, možete pogledati koji Vam je špediter teritorijalno najbliži, kako ne biste gubili svoje dragoceno vreme.

Svesni smo da je uloga špeditera veoma zahtevna, te ćemo se truditi da svakodnevno razvijamo ovaj informativni portal kako bismo svakom posetiocu pomogli u potrazi za saradnikom za ovu osetljivu oblast.

Ako je pored adrese i opisa naznačena opcija “verifikovan”, to označava da su podaci tačni, potvrđeni i uređeni od strane konkretnog špeditera.

U polju za pretragu ukucajte ime špeditera i/ili izaberite mesto i dobićete listu špediterskih subjekata pod tim imenom i/ili na toj lokaciji.